Laat je bericht achter:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Berichten van tevreden klanten:

  Vissessie Frankrijk met custom Fish24 boilies

  Hallo Fish24 visvrienden,

  Een week voor ik naar Frankrijk zou afreizen ben ik met me ingredienten lijstje de winkel binnen gestapt. Onder het genot van een bakkie koffie hebben we bekeken wat wel en niet mogelijk was of beter gezegd wat de beste samenstelling voor mijn boilie zou zijn waarbij rekening werd gehouden met de beoogde kilo prijs.

  Al snel kwamen we op een mooie mix, waarbij ik de keus had gemaakt voor 10 kg boilies en 10 kg dumbles. Toen ik vertelde dat ik over een week al richting Frankrijk zal afreizen moest de eigenaar ff slikken en 2 keer knipperen met de ogen waarna hij zei; Gaan we regelen. Vrijdag opgepikt, keurig verpakt in 5kg balen. Thuis nog wel wat laten drogen. Wat wil je.....tis een kers verse boilie!!!! Afgereisd op Frankrijk. Waarna ik 2 nachten geen oog heb dichtgedaan. Harder heb moeten werken dan voor me eigen baas. Waar ik met een 18 kg vis in de hand voor t eerst lach naar de camera omdat ik de volgende fluiter alweer hoor...

  Zoals belooft de foto`s na een·topsessie, 19 karpers· in 2,5 dag. Met de topvis van van 19 kg. Gewichten van vissen 1ste foto; 19 kg, 2de; 15,5 kg, 3de/4de; 18kg, 5de; 13 kg·

  Met dank aan Fish24.

  Het moest niet gekker worden. De vissen gingen losssss. Echt top..... Thx fish24 voor de top service en expertise.......

  Greets Erik

  Superweek dankzij boilie zelfdraaiservice Fish24.

  We gaan een week vissen in Frankrijk, Nog even naar fish24 voor de laatste inkopen, als we binnenkomen valt ons oog op een gigaposter; "Fish24 zelfdraaiservice". Dat vonden wij heel interessant want goed aas staat bij ons op nummer 1.

  We vragen hoe het in zijn werk gaat en gaan aan tafel zitten met de eigenaren, met een kop cappuccino in de hand, en met de expertise van Fish24 stellen we onze eigen dumble samen. We hebben de beste ingrediënten gebruikt en hebben er veel vertrouwen in. De kosten kun je zelf bepalen door de keuze van de ingrediënten, dus voor ieder budget is er een dumble of boillie samen te stellen. Je kunt kiezen tussen een boillie of dumble, readymade of freezers, alles kan. Het mooie van deze service is dat je al vanaf 5 kilo kan afnemen. Om het zo vers mogelijk te houden kan het ook nog vacuum verpakt worden. We zijn naar Frankrijk gegaan en hebben een fantastische week gehad met mooie vangsten, van 16kilo tot 24 kilo. Dit zullen we niet snel vergeten. De dumble heeft zijn waarde laten zien, en gaat nu elke vistrip mee. Fish24 bedankt voor alle goede service!

  Gr Robert en Monique de Ruijter

  Op pad met de nieuwe insectenbol van Fish24

  We gaan weer een week naar Frankrijk om te vissen. De laatste inkopen gedaan bij Fish24 en we kunnen weg. Als we in de winkel zijn vraagt de eigenaresse (Sylvia van der Helm, red.) of wij een nieuwe bol willen testen die door hun is samengesteld.

  De boilie is gemaakt van insecten met de beste ingrediënten, en nu willen ze weten hoe hij aanslaat. Natuurlijk willen wij dat doen wij houden wel van een uitdaging. We zijn een week in Frankrijk geweest en we moeten zeggen de bol heeft zijn waarde laten zien, we hebben mooie dikke vissen op de mat gehad dankzij de insectenbol. Wij zijn er erg tevreden over en zullen hem volgende keer weer meenemen. Fish24 bedankt! We vonden het een hele leuke uitdaging.

  Mvg Robert en Monique

  Translate »