Mijn naam is  Jos Van Beusekom.

Ik ben de eigenaar van Pollard Baits, Pillow Baits, Bait-Company.nl en Old Pollard Lake.

Ik heb het vissen van mijn vader , waar ik al van jongs af aan mee ging met de boot op de rivier ” de lingen “en op een groot staatsbosbeheer water “de koornwaard” . Ik ben van school gekomen en ben gelijk in mijn vaders bedrijf komen te werken en heb deze in 1990 overgenomen(dit was een video productie bedrijf) en dit bedrijf heb ik tot 2004 gerund tot ik brand in het bedrijf heb gehad en alles verwoest is . Na een slechte periode heb ik alles de rug toegekeerd om iets geheel anders te gaan doen en wel een karperput in frankrijk te runnen met de naam OLD POLLARD LAKE.

Dit alles is tot stand gekomen nadat ik weer in aanraking ben gekomen met het karperen, want ik ben ermee begonnen in 1989 en gestopt in 2000.

Daarna is het idee onstaan om een karperput te gaan runnen. Dat idee is in 2009 werkelijkheid geworden met de overname van het water chez dez. Daar heb ik alles veranderd en dat is nu erg succesvol geworden. Ook van daaruit is het idee ontstaan om een eigen boilie merk op de mark te brengen en dat is uiteindelijk Pollard Baits geworden. Dit is erg goed verlopen want het is top aas, dat is gebleken uit de vangsten van de klanten. Sinds 2012 heb ik ook een boilieservice waar je zelf je boilies kan ontwerpen in diverse diameters en smaken.

Translate »