Mijn naam is  Jos Van Beusekom.

Eigenaar van Pollard Baits, Pillow Baits, Bait-Company en Old Pollard Lake.

Ik heb het vissen van mijn vader , waar ik al van jongs af aan mee ging met de boot op de rivier ” de lingen “en op een groot staatsbosbeheer water “de koornwaard” . Ik ben van school gekomen en ben gelijk in mijn vaders bedrijf komen te werken en heb deze in 1990 overgenomen(dit was een video productie bedrijf) en dit bedrijf heb ik tot 2004 gerunt tot ik brand in het bedrijf heb gehad en alles verwoest is . Na een slechte periode heb ik alles de rug toegekeerd om iets geheel anders te gaan doen en wel een karperput in frankrijk te runnen met de naam OLD POLLARD LAKE.

 

Dit alles is tot stand gekomen na ik weer in aanraking ben gekomen om te gaan karperen, want ben in 1989 begonen en gestopt in 2000.

Had daarom het idee om een karperput te gaan runnen .

Dat is dus in 2009 gebeurd en heb toen chez dez overgenomen en heb daar alles veranderd en dat is nu erg sucses vol. Ook daaruit was het iedee om een eigen boilie merk op de mark te berengen en dat is geworden Pollard Baits . Dit is nu erg goed verlopen want het is zeker een top aas , dit is gebleken uit de vangsten van de klanten , ook heb ik sins 2012 een boilieservice waar je zelf je boilies kan ontwerpen in div diameters en smaken.

Translate »